Over Theehoffje | Theehoffje
skip to Main Content

Over Theehoffje

Een blog ontstaan vanuit de passie voor ambachtsproducten. Mijn naam is Lisa en op Theehoffje wil ik je de wonderende wereld van thee laten zien. Door jarenlang bij Simon Levelt Arnhem te hebben gewerkt heb ik mijn kennis over thee opgedaan. Wat mij het meeste opviel is dat heel veel mensen eigenlijk niet eens wisten wat ze precies aan het drinken zijn. Thee is namelijk veel meer dan dat zakje uit de supermarkt. En bij het gros van het publiek is thee iets ‘oudbolligs’ of ‘alleen voor vrouwen’. Tijd om te laten zien dat thee net zo mooi is als koffie of wijn.

"Foodie for life. Marketeer by profession"

Food, wie is er niet gek op? Eten vinden we allemaal lekker maar écht lekker koken doe je met passie. Mijn weekenden zijn dan ook eigenlijk altijd wel gevuld met het voorbereiden, maken en eten van zelfgemaakte gerechten. Waar ik vooral hard op ga zijn ambachtelijke ingrediënten. Mijn bloem haal ik bijvoorbeeld het liefste bij de molen, kaas van de delicatessenwinkel en groente en fruit direct bij de boer. Ik rijd met alle plezier een stukje om voor verse boodschappen.

Doordeweeks ben ik werkzaam als zelfstandig ondernemer voor mijn bedrijf LIT Marketing. Middels social media advertising help ik mede ondernemers hun ideale klanten te bereiken en meer omzet te behalen. Naast dat ik het ontzettend gaaf vind om klanten te helpen groeien vind ik het ondernemerschap een ontzettende uitdaging die mij op persoonlijk vlak ook laat groeien.

Back To Top