Ga naar hoofdinhoud
Lisa Sijthoff Theehoffje over ons

Over Theehoffje

Een blog ontstaan vanuit de passie voor ambachtsproducten. Mijn naam is Lisa en op Theehoffje wil ik je de wonderende wereld van thee laten zien. Door jarenlang bij Simon Levelt Arnhem te hebben gewerkt heb ik mijn kennis over thee opgedaan. Wat mij het meeste opviel is dat heel veel mensen eigenlijk niet eens wisten wat ze precies aan het drinken zijn. Thee is namelijk veel meer dan dat zakje uit de supermarkt. En bij het gros van het publiek is thee iets ‘oudbolligs’ of ‘alleen voor vrouwen’. Tijd om te laten zien dat thee net zo mooi is als koffie of wijn.

"Foodie for life. Marketeer by profession"

Food, wie is er niet gek op? Eten vinden we allemaal lekker maar écht lekker koken doe je met passie. Mijn weekenden zijn dan ook eigenlijk altijd wel gevuld met het voorbereiden, maken en eten van zelfgemaakte gerechten. Waar ik vooral hard op ga zijn ambachtelijke ingrediënten. Mijn bloem haal ik bijvoorbeeld het liefste bij de molen, kaas van de delicatessenwinkel en groente en fruit direct bij de boer. Ik rijd met alle plezier een stukje om voor verse boodschappen.

Naast lekker koken heb ik natuurlijk ook een day-to-day job. Die heb ik bij ATAG Benelux, waar ik werk als digital marketeer. Een van de redenen dat ik mijn werk superleuk vind, is omdat ik mijn passie voor koken kan delen met mijn collega’s. Als marketeer kan ik mijn creativiteit kwijt en ik heb veel plezier bij het opzetten van toffe campagnes gericht op bestaande klanten. Onze focus ligt op het delen van tips en tricks over de aangeschafte apparaten van deze klanten.

Back To Top