High Tea bij Lola’s In Arnhem | Theehoffje
skip to Main Content

High Tea bij Lola’s In Arnhem

High Tea Bij Lola’s In Arnhem

Als verjaardagcadeautje heb ik een vriendin uitgenodigd voor een High Tea. Ik vind het altijd leuker om een cadeau te geven waar je later nog een leuke herinnering aan hebt. Ergens een hapje eten of een lunch is dan ook een goed idee, maar een high tea is net wat specialer. Hierbij heb je vaak ook een lekkere combinatie van hartig en zoet. Plus je kan meerdere dingen proeven, win-win!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Omdat we dicht bij Arnhem wonen heb ik ervoor gekozen om daar een High Tea te doen. In Arnhem is genoeg keuze voor een High Tea. Wat je veel ziet is dat grotere horecazaken ook High Teas organiseren. Dit vind ik toch altijd net wat minder leuk. Een koffiebarretje of een kleine lunchroom zijn net wat knusser en gezelliger.

Bij het zoeken kwam ik al heel snel bij Lola’s terecht. Zodra ik op hun website keek wist ik meteen al dat dit een goed zaakje zou zijn. De website ziet er strak uit en de fotografie van de taartjes lokt al uit tot een bezoekje.

Ik had per mail een reservering gemaakt en daar werd al gauw op gereageerd. Dat mijn vriendin geen vis lustte was geen probleem, daar werd gewoon rekening mee gehouden.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Eenmaal aangekomen stond ons tafeltje al klaar. We werden zeer vriendelijk ontvangen door de twee meiden die aan het werk waren. Wat mij meteen opviel was die mooie theepot en de ontzettend schattige theekopjes. Heerlijk kitsch maar dat maakt het nou juist zo leuk!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Toen we uiteindelijk een keuze hadden gemaakt van de vele soorten thee werd al snel de etagere met het eten gebracht. Wauw! Dat zag er goed uit, je kon meteen zien dat alles vers was gemaakt. De etagere was bovenop gevuld met zoete gerechten zoals een blondie en een Macaron. Onderop lagen verschillende broodjes zoals een sandwich gezond (die niet te klef was).

Nadat we onze buik meer dan vol hadden gegeten aan al dat lekkers mochten we ook nog een taartje uit te vitrine uitzoeken. Dit was dan het ‘toetje’. Eigenlijk zaten we heel erg vol, maarja… zoiets lekkers sla je natuurlijk niet over!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

De sfeer in Lola’s is heel relaxed. Ze hebben de ruimte leuk aangekleed en de bediening is top. Het was voor ons zeker een geslaagde middag en m’n vriendin was blij met haar cadeau. Een bezoekje aan Lola’s is het dus zeker waard!

En het mooie is: de High Tea was maar € 19,95 pp!

Dus mocht je ook een keer heerlijke High Tea in Arnhem willen doen? Lola’s is écht een aanrader. Je kunt hier trouwens ook goed terecht als je lang moet wachten op je trein, want lola’s zit dus pal tegenover het station. Met een heerlijk stuk taart is dat wachten niet meer zo erg 😉

 

Heb jij ook een keer zo’n heerlijke High Tea gehad? Laat het me weten in de reacties hieronder!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top