Ga naar hoofdinhoud
Russiche Earl Grey Cocktail Theehoffje

Dark Earl Grey Cocktail

Deze thee cocktail is een echte uitdaging. Russische Earl Grey is een melange van zwarte thee met bergamotolie, Lapsang Souchong (rookthee), sinaasappel en kruidnagel. Een kruidige thee die je warm houdt tijdens de feestdagen. In combinatie met donkere rum echt het proberen waard!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”]“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-0-0-1″}}”>

[/siteorigin_widget]

Ingrediënten

Voor 2 personen:

400 ml water
4 theelepels Russische Earl Grey (of 4 zakjes)
100 ml donkere rum
2 theelepels bruine suiker
Sinaasappel voor garnering
2 whiskyglazen

Bereidingswijze

Kook het water en laat de thee 3-5 min trekken. Voeg de suiker toe. Verdeel de rum over de twee whiskyglazen. Verdeel daarna de thee ook over de twee glazen, desnoods met een zeef om de thee op te vangen. Garneer met een sinaasappelschil en serveer warm.

Dit bericht heeft 0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top