Dark Earl Grey Cocktail
Deze thee cocktail is een echte uitdaging. Russische Earl Grey is een melange van zwarte thee met bergamotolie, Lapsang Souchong (rookthee), sinaasappel en kruidnagel. Een kruidige thee die je warm houdt tijdens de feestdagen. In combinatie met donkere rum echt het proberen waard!
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”]“,”after_widget”:””,”before_title”:”
“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-0-0-1″}}”>
[/siteorigin_widget]Ingrediënten
Voor 2 personen:
400 ml water
4 theelepels Russische Earl Grey (of 4 zakjes)
100 ml donkere rum
2 theelepels bruine suiker
Sinaasappel voor garnering
2 whiskyglazen
Bereidingswijze
Kook het water en laat de thee 3-5 min trekken. Voeg de suiker toe. Verdeel de rum over de twee whiskyglazen. Verdeel daarna de thee ook over de twee glazen, desnoods met een zeef om de thee op te vangen. Garneer met een sinaasappelschil en serveer warm.
Dit bericht heeft 0 reacties